Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Zato

Nje nga fungicidet me superiore per luftimin e kromes ne peme frutore

 • Njihet si fungicid me veprim mezostemik :
  • Qendrueshmeri ne siperfaqe
  • Absorbohet nga shtresat dyllore
  • Zhvendosje ne siperfaqet gjethore
  • Depertim ne brendesi te indeve
  • Veprim translaminar
  • Zhvendosje me gypat perçues
 • Permban 50% trifloxystrobin, lende aktive e klases se strobilurinave.
 • Per te njejten doze perdorimi, eshte me efektiv nga pjesetaret e tjere te ketij grupi
 • Spekter te gjere veprimi, veprim te shkelqyer ndaj semundjeve me te rendesishme
 • Efekt te shkelqyer parambrojtes dhe veprim kurues
 • Efekt te zgjatur ne bimet e trajtuara, qendrueshmeri shume te mire ndaj rreshjeve
 • Tolerance shume e mire e bimeve ndaj tij
 • Vepron edhe ndaj patogjeneve rezistente ndaj fungicideve te grupeve te tjera kimike
 • Toksicitet shume te ulet per njerezit dhe kafshet
 • I sigurt per konsumatoret
 • I sigurt per ambientin, i pershtatshem per programet e Luftes se Integruar

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Zato.pdf

Category: