Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Verita

Fungicid me veprim sistemi dhe kontakti per luftimin e vrugjeve ne hardhi, domate,patate, sallate, kungullore, duhan, qepe, etj. Perbehet nga fosetil -Al (667 gr/kg) dhe fenamidon (44 g/kg). Fenamidon eshte efektiv ndaj vrugjeve, dhe veçanerisht ndaj atyre qe prekin rrushin, pataten e domaten, ndersa Fosetyl-Al ka veprim shume te mire sistemik dhe efektivitet te zgjatur.

  • Ka efekt te shkelqyer kunder infektimeve te hershme dhe te vonshme te veshulit.
  • Ka veprim parambrojtes dhe kurativ.
  • Siguron mbrojtje te mire te lastareve, gjetheve te reja dhe atyre te formuara
  • Eshte praktikisht i pademshem per bleten dhe faunen e dobishme.
  • Eshte i pershtatshem per tu perdorur ne Programet e Luftes se Integruar.
  • I demshem per organizmat ujore

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Verita.pdf

 

Category: