Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

SKENDERBEG (LG3562)

Miser i vonshem per kokerr e silazh

Pika te forta :        

  • Hibrid shume prodhues dhe i stabilizuar
  • Qendrueshmeri e mire ndaj mungeses se lageshtise

Specifikime te pergjithshme : 

  • Hibrid dy linjesh
  • Nevojat per nxehtesi (> 6°C):
    • per 32% lagështi: 2010°C
  • Indeksi i hershmerise (FAO):
    • Kokerr :570

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Shq. Skenderbeg (LG3562).pdf

Category: