Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Sencor

SENCOR 70 WG eshte herbicid selektiv me veprim sistemik, qe perdoret para dhe pas mbirjes per luftimin e barerave te keqija gjethegjera e gjethengushta ne soje, patate, perime(domate, asparag), te lashta dhe jonxhe

  • Efekti i preparatit varet nga temperatura
  • Nuk duhet te perdoret ne toka qe kane me pak se 1% lende organike
  • Nuk eshte helmues per bleten, por eshte shume helmues per peshqit dhe organizmat ujore

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Sencor.pdf

Category: