Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Sekator

SEKATOR OD eshte herbicid selektiv, qe perdoret pas mbirjes, per kontrollin e barerave te keqija gjethegjera ne te lashta(grure, elb, theker, tritikale), perfshire dhe Galium aparine

  • ​Trajtimi behet ne baze te fazes se zhvillimit te te lashtave, megjithate, efekti me i mire eshte kur barerat e keqija jane ne fazat e para te zhvillimit
  • Është shumë helmues për organizmat ujore,  te evitohet kalimi i tretesires sperkatese ne kulturat e ndjeshme

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Sekator.pdf

Category: