Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Qafe Gjashta (LG30.642)

Miser i vonshem per kokerr

Pika te forta :        

  • Hibrid prodhues, i stabilizuar
  • Shume i ngjashem me Abgaro per prodhimtari dhe ciklin vegjetativ

Specifikime te pergjithshme : 

  • Hibrid dy linjesh
  • Nevojat për nxehtesi (> 6°C)

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Qafe gjashta(LG30.642).pdf

Category: