Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Proteus

Proteus është një insekticid i ri me spektër të gjerë veprimi në shumë kultura bujqësore.
Si kombinim i dy përbërësve aktive, thiakloprid dhe deltametrin, ka veprim të shpejtë nokaut si dhe veprim afatgjate. Ai ka efikasitet të shkëlqyer biologjik bazuar ne qëndrueshmërinë optimale në gjethe, qëndrueshmërinë ndaj shpëlarjes nga shirat dhe depërtimin e mirë në indet bimore.

  • Insekticid me veprim kontakti dhe sistemi
  • Ka edhe veprim të brendshëm,prandaj lufton si insektet me aparat gojor shpues-thithës, ashtu edhe ata brejtës
  • Përdoret në shumë kultura si pemë frutore farore e bërthamore, perime, patate, agrume, vresht, bimë zbukuruese
  • I dëmshëm për bletën dhe faunën e dobishme, i dëmshëm për peshqit

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Proteus.pdf

Category: