Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Previcur Energy

Lehteson zhvillimin e sistemit rrenjor dhe ndihmon ne rritjen dhe zhvillimin e bimeve

  • I shkelqyer per strategjine e antirezistences
  • Perdoret gjate gjithe periudhes se zhvillimit te bimeve; pas mbjelljes, pas trapiantimit dhe gjate gjithe vegjetacionit ne vartesi te karences dhe numrit te lejuar te trajtimeve.
  • Perdoret me sperkatje, gjate vaditjes si dhe nepermjet ujitjes me pika.
  • Previcur Energy eshte formulimi i pare i lengshem qe permban fosetil. Ai eshte plotesisht i tretshem ne uje,
  • Nuk ka probleme te shfaqjes se rezistences dhe frenon zhvillimin e shtameve rezistente ndaj fungicideve te tjera.
  • Rrenjet e bimeve te vjetra qe preken lehte nga patogjenet, rigjenerohen pas trajtimit me Previcur Energy.
  • Nuk frenon zhvillimin e mikorizave, qe jane shume te rendesishme per rritjen e rrenjeve.
  • Previcur Energy nuk shpelahet nga toka, keshtu nuk ka rrezik per ndotjen e ujrave nentokesore.

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Previcur Energy.pdf

Category: