Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Osum (LG 3457)

Hibrid gjysem i vonshem per kokerr 

Pika te forta :        

 • Shume produktiv dhe rustik
 • Bime me sistem te fuqishem rrenjor, i qendrueshem ndaj rrezimit
 • Pershtatje e shkelqyer ndaj kushteve te ndryshme

Specifikime te pergjithshme : 

 • Hibrid dy linjesh
 • Nevojat per nxehtesi (> 6°C):
  • per 35% lageshti : 1900°C
 • Indeksi i hershmerise (FAO):
  • Kokerr :460
  • Sillazh: 460

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Shq. Osum (LG 3457).pdf

Category: