Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

New Shkodra (LG30.633)

Miser i vonshem per kokerr

Pika te forta :        

  • Hibrid prodhues, i stabilizuar
  • I qendrueshem ndaj semundjeve dhe rrezimit

Specifikime te pergjithshme : 

  • Hibrid dy linjësh
  • Nevojat për nxehtësi (> 6°C)

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : New Shkodra(LG30.633).pdf

Category: