Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Nativo

Nativo eshte fungicid sistemi e kontakti me veprim preventiv, kurativ dhe crrenjoses. Dy lende aktive unike dhe te provuara te Nativo WG 75  (Trifloksistrobina dhe Tebukonazole ) sigurojne:

  • Mbrojtjen me te mire nga hiri ne hardhi
  • Mbrojtje te plote te prodhimit (deri 14 dite)
  • Karence te shkurter (ne vresht 14 dite, ne peme frutore 7 dite, ne perime 21 dite)
  • Megjithse ka efekt kurativ, duhet te perdoret ne fazat e hershme te zhvillimit te semundjes, para se te infektohen rritjet e reja dhe si parambrojtes

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Nativo.pdf

Category: