Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Movento

Insekticid sistemik me veprim te brendshem. Ai leviz ne drejtim akropetal dhe bazopetal dhe perdoret per luftimin e afideve, krahebardhave, breshkezave dhe disa tripseve ne shume kultura si; peme frutore dhe farore, agrume, perime, bimet e arave dhe bime zbukuruese.

  • Veprim shume te mire sistemik
  • Spekter te gjere veprimi dhe efekt te zgjatur
  • Lufton fazat larvare te demtuesve
  • Perdoret edhe nepermjet tokes me ujitje
  • Toksicitet i ulet. I sigurt per perdoruesit dhe konsumatoret
  • Shume i pershtatshem per programet e luftes se integruar

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Movento.pdf

Category: