Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

MORAVA (LG 30325)

Miser  gjysem i hershem per kokerr 

Pika te forta :        

  • Hibrid me prodhimtari te larte dhe gjendje e mire shendetesore e bimes deri ne pjekje
  • Cilesi e larte e kokrres dhe tharje e shpejte e saj
  • Pershtatshmeri e mire ndaj kushteve te mjedisit

Specifikime te pergjithshme : 

  • Hibrid dy linjesh
  • Nevojat per nxehtesi (> 6°C):
    • per 35% lageshti : 1690°C
  • Indeksi i hershmerise (FAO):
    • Kokerr :320

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Shq. MORAVA (LG 30325).pdf

Category: