Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Mical Premium

  • Lufton vrugun, nekrozen si dhe ndikon ne kufizimin e kalbezimit gri ne hardhi.
  • Lufton vrugjet ne shume kultura te tjera bujqesore
  • Ka veprim sistemi dhe kontakti.
  • Eshte efektiv ne kushte te ndryshme atmosferike.
  • Eshte i qendrueshem ndaj shpelarjes.
  • Lenda aktive sistemike (Fofetyl-Al) shperndahet ne bime duke u zhvendosur nga gjethet ne drejtim te rrenjes dhe nga rrenjet ne gjethe
  • Lufton edhe shtamet e vrugjeve qe kane fituar rezistence ndaj fungicideve te tjera
  • Ka efekt te zgjatur ,mund te perdoret disa here radhazi, pa shkaktuar probleme te rezistences

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Mikal Premium.pdf

Category: