Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Mesurol GR

Produkt per  per luftimin e kerminjve dhe dosezes ne bimet e arave, perime ne fushe te hapur e sera, kopshte, lulishte, etj.

  • Ka veprim te brendshem dhe sidomos kontakti.
  • Eshte i qendrueshem ne kushte me lageshti. Jep efekt shume te mire edhe ne lageshti relative te larte dhe temperature te ulet.
  • Per te mbrojtur bimet me vlera te vecanta, rekomandohet te perdoret nje doze 3 here me e larte.
  • Ka efekt gjithashtu edhe per luftimin e mjaft demtuesve te tokes qe bien ne kontakt me te.
  • Helmues per organizmat ujore.
  • Perdoret jo me shume se dy here brenda te njejtit sezon

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Mesurol granulat.pdf

Category: