Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Mesurol FS 500

Produkt per dezinfektimin e fares se misrit, panxharit te sheqerit, lulediellit si dhe per luftimin e demtuesve te tokes. Ai vepron si repelent(largues) per zogjte. Keshtu shmanget krijimi i boshlleqeve.

  • Trajtimi i fares duhet te behet menjehere para mbjelljes. Fara e trajtuar mund te
    ruhet per 3 muaj, mbas kesaj, mund te ulet fuqia mbirese
  • Nuk duhet perdorur per dezinfektimin e zhardhokeve te patates
  • Helmues per organizmat ujore. Mund te shkaktoje efekte te zgjatura negative ne mjediset ujore.

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Mesurol FS 500.pdf

 

Category: