Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Melody WG

Lufton ne menyre te shkelqyer vrugjet, edhe ne kushtet e pershtatshme per infeksion (temperature dhe lageshti te larte ajrore).

  • Lende aktive e re
  • Veprim parambrojtes, kurues dhe çrrenjoses
  • Veprim sistemi dhe kontakti
  • Lufton edhe shtamet rezistente ndaj fungicideve tradicionale

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Melody Combi WG.pdf

Category: