Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Luna Experience

Per fruta te shendetshme, perdor Luna Experience

Performanca e jashtezakonshme ndaj te gjitha semundjeve kryesore qe shkaktojne humbje te prodhimit

 •  Permban Fluopyram -lende aktive e re
  •  Mbron shume mire gjethet dhe frutat – sasia me e madhe e lendes aktive qendron ne siperfaqen e gjetheve dhe shperndahet gradualisht.
  • Ka aktivitet te vazhdueshem dhe te gjate: sasi te vogla te lendes aktive penetrojne vazhdimisht ne gjethe
  • Levizje akropetale (drejt majes): levizja e l.a. nepermjet ksilemes
  • Efikasitet translaminar: mbrojtje e siperfaqeve te patrajtuara.
  • Vepron ne te gjitha fazat e zhvillimit te kerpudhes, nga mbirja ne sporulim
 •  Mbrojtje e shkelqyer e frutave dhe gjetheve
 •  Mbron frutat nga shkaktaret e kalbezimit ne ruajtje
 • I persosur per programet e luftes se integruar

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Luna Experience.pdf

Category: