Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

LUANI (L3440)

Miser  gjysem i vonshem per kokerr 

Pika te forta :        

  • Hibrid me potencial te larte prodhues, i stabilizuar
  • Shume i qendrueshem ndaj rrezimit dhe semundjeve

Specifikime te pergjithshme : 

  • Hibrid dy linjesh
  • Nevojat per nxehtesi (> 6°C):
    • per 32% lageshti : 1870°C
  • Indeksi i hershmerise (FAO):
    • Kokerr :400-420

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Shq. Luani (L3440).pdf

Category: