Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

LIBOFSHA (LG3560)

Miser  i vonshem per kokerr 

Pika te forta :        

  • Hibrid shume prodhues, i stabilizuar
  • Shume i ngjashem me Agrister per prodhimtari dhe ciklin vegjetativ

Specifikime te pergjithshme : 

  • Hibrid dy linjesh
  • Nevojat per nxehtesi (> 6°C):
    • per 32% lageshti : 2000°C
  • Indeksi i hershmerise (FAO):
    • Kokerr : 550 (125 dite)

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Shq. Libofsha(LG3560).pdf

Category: