Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Infinito

LUFTIM I SHKELQYER I VRUGJEVE

  • Vepron ne te gjitha fazat kyce te ciklit te zhvillimit te patogjenit
  • Siguron mbulim te mire dhe veprim te shpejte e te zgjatur
  • Rezistent ndaj shpelarjes dhe kushteve te tjera te veshtira mjedisore
  • I shkelqyer per mbrojtjen e patates per fare e konsum

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Infinito.pdf

Category: