Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Hussar

Beso ne herbicidin e regjistruar ne gjithe boten:

  • Herbicid me efekt te shkelqyer per luftimin e barerave gjethengushta dhe gjethegjera ne te lashta
  • Efekt shume i mire edhe ne kushte te keqija
  • Perdoret vetem 1 here gjate te njejtit sezon
  • Vepron kryesisht nepermjet gjetheve​

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Hussar.pdf

Category: