Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Folicur

Fungicid me veprim sistemi dhe spekter te gjere veprimi. Vepron edhe si rregullator rritje dhe ka siguri te shkelqyer per bimet.

Folicur – Ai punon. Vit pas viti.

  • Lufton te gjithe semundjet kryesore
  • Vepron si rregullator i rritjes se bimeve
  • Permireson sistemin rrenjor
  • Permireson qendrueshmerine

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Folicur.pdf

Category: