Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

FIER (LG 30597)

Miser i vonshem per kokerr e silazh

Pika te forta :        

 • Potencial i larte prodhues per kokerr e silazh
 • Silazh i cilesise se larte
 • Bime e qendrueshme dhe kalli shume i shendetshem
 • Pershtatshmeri shume e mire ne te gjitha tipet e tokave

Specifikime te pergjithshme : 

 • Hibrid dy linjesh
 • Nevojat për nxehtësi (> 6°C):
  • për 32% lagështi: 2040°C
 • Indeksi i hershmerise (FAO):
  • Kokerr :590-600

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Shq. Fier (LG 30597).pdf

Category: