Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Falcon

Falcon EC 460 eshte prodhim i ri i krijuar ne laboratoret e Bayer per luftimin e hirit ne hardhi si dhe hirit, ndryshqeve e semundjeve te tjera ne bime te lashta.

  • Zgjidhje e re kunder hirit te hardhise dhe semundjeve te dritherave
  • Tre lende aktive me veprim sistemik(efekt ndalues)
  • Veprim parandalues,kurues dhe çrrenjoses
  • I pajtueshem me mjedisin
  • Efekt i shpejte dhe i zgjatur

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Falcon.pdf

Category: