Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Equip

Eshte herbicid i ri sistemi i grupit sulfonilurea. Permban 22.5 g/l foramsulfuron dhe 22.5 g/l isoxadifen-ethyl. Ai eshte shume efektiv, por efektiviteti me i larte arrihet kur barerat e keqija trajtohen ne fazat e hershme te zhvillimit dhe kur jane ne rritje intensive

  • Me i miri ne luftimin e barerave ne miser
  • Herbicid sistemik, perthithet nga indet bimore dhe shperndahet ne te gjitha pjeset e bimes
  • Me spekter te gjere veprimi
  • Herbicid selektiv qe perdoret pas mbirjes
  • Ka toksicitet te ulet per peshqit dhe organizmat e tjera ujore, per bleten, gjitaret, zogjte dhe krimbat e tokes

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Equip.pdf

Category: