Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Envidor

Eshte akaricid – insekticid jo sistemik me veprim kontakti. Lufton kepushat dhe disa demtues te tjere ne te gjitha stadet e zhvillimit te tyre, perfshire edhe vezet.

  • Ka efikasitet te lare dhe veprim te zgjatur.
  • Menyre e re veprimi (zvogelon rrezikun e shfaqjes se rezistences)
  • Kohe e gjate veprimi
  • Vepron ne te gjitha fazat e zhvillimit te demtuesit
  • I lehte per ndarje (formulim SC- Koncentrat i Suspensueshem )
  • Nuk demton faunen e dobishme, dhe eshte shume i pershtatshem per Programet e Luftes se Integruar

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Envidor.pdf

Category: