Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Decis 2.5 ec

Decis vazhdon te jape sukses dhe siguri tek te gjithe fermeret e botes. Lufton shpejt dhe me efektivitet demtuesit kryesore te mbi 300 bimeve te ndryshme bujqesore. Eshte kombinim i shkelqyer i luftimit me kosto te ulet te demtuesve dhe respektimit te mjedisit, perdoruesve dhe konsumatoreve.

Zgjidhni Decis! Zgjidhni suksesin!

  • Eshte insekticid me veprim kontakti dhe te brendshem
  • Ka veprim te menjehershem.
  • Ka veprim largues ndaj insekteve
  • Vepron ndaj nje numri te madh demtuesish ne shume bime bujqesore dhe pemetari.
  • Perdoret ne grure, miser, patate, panxhar, vreshtari,perime etj
  • Te mos perdoret ne temperatura me te larta se 28°C, pasi ne temperatura te larta efekti eshte i ulet
  • Eshte i demshem per bleten dhe faunen e dobishme
  • Deçis eshte i rrezikshem per peshqit

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Decis.pdf

Category: