Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Confidor WG

Confidor eshte insekticid sistemik me baze imidacloprid, pjesetar i grupit te neonokotinoideve. Permban 700 gr/kg imidacloprid, granula te dispersueshme ne uje.

  • Veprim shume te mire sistemik, efekt kontakti dhe te brendshem
  • Spekter te gjere veprimi dhe efekt te zgjatur
  • Demton bleten dhe faunen e dobishme, prandaj te mos perdoret ne kohen e lulezimit
  • Perdoret me sperkatje gjethore si dhe me ujitje nepermjet rrenjeve
  • Lufton nje game te gjere demtuesish
  • Toksicitet i ulet. I sigurt per perdoruesit dhe konsumatoret
  • Shume i pershtatshem per programet e luftes se integruar.

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Confidor WG 70.pdf

Category: