Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Confidor SL 200

Eshte insekticid sistemik me baze imidacloprid (200 gr/l), pjestar i grupit te neonokotinoideve. Ai eshte vecanerisht i pershtatshem per luftimin e ‘insekteve kyc’ si afidet dhe krahebardhat dhe njihet ndryshe si mburoje ndaj streseve

  • Veprim shume te mire sistemik,efekt kontakti dhe te brendshem
  • Spekter te gjere veprimi me efekt te zgjatur
  • Toksicitet i ulet. I sigurt per perdoruesit dhe konsumatoret
  • I pajtueshem me mjedisin
  • Shume i pershtatshem per programet e luftes se integruar

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Confidor SL 200.pdf

Category: