Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Calypso

CaLypso thyen kufijte e mbrojtjes dhr vendos kufij te rinj per trajtimin me insekticide

 • Perdorim me sperkatje
 • Veprim sistemik
 • Luftim i shkelqyer i krimbit te molles dhe dardhes
 • Spektri i gjere i veprimit
 • Perdorimi gjate gjithe fazave te zhvillimit te kultures
 • Pershtatshmeria per Programet e Luftes se Integruar. Siguria per polenizuesit dhe insektet e dobishme
 • Sigurimi i cilesise dhe sasise se prodhimit
 • Pershtatshmeria e mire me kulturat qe trajtohen
 • Doza e ulet e perdorimit
 • Rreziku i ulet per perdoruesit dhe konsumatoret
 • Pershtatshmeria per shmangien e rezistences se demtuesve si rezultat i mekanizmit te ndryshem

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Calypso.pdf

Category: