Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Basta

Basta-15 – herbicid total per luftimin e barerave te keqia ne pemishte, vresht, ullishte, fidanishte, pyje, mjedise jobujqesore, etj. si dhe tharjen e mases se gjelber ne patate, leguminoze, bime vajore, etj. Merret vetem nga gjethet e bimeve dhe jo nga pjesa drunore dhe rrenjet. Mbas trajtimit, barerat e keqia fillojne te zverdhen dhe thahen plotesisht pas 1-2 javesh

  • I sigurt : një nga herbicidet më efektive
  • Lufton mirë barërat e vështira
  • Performancë e shkëlqyer
  • Qartësisht i dobishëm

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Basta.pdf

Category: