Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Antracol WG 70

Antracol WG 70 eshte fungicid organik me spekter te gjere veprimi ne patate, peme frutore e agrume, perime, bime zbukuruese, etj

  • Fungicid me baze propineb (70%)
  • Veprim kontakti dhe spekter shume te gjere veprimi
  • Vepron kryesisht duke frenuar mbirjen e sporeve
  • Perdoret kur ka rrezik infeksioni
  • Partner i shkelqyer ne shume kombinime
  • Qendrueshmeri e lare ne bime
  • Paqesor ndaj mjedisit

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Antracol.pdf

Category: