Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

ANTISS

Miser i vonshem per kokerr 

Pika te forta :        

  • Potencial i larte prodhues
  • Bime dhe kalli shume te shendetshem
  • Prodhim i mire silazhi: rendiment dhe cilesi

Specifikime te pergjithshme : 

  • Hibrid dy linjesh
  • Nevojat për nxehtësi (> 6°C):
    • për 32% lagështi: 2050°C
  • Indeksi i hershmerise (FAO):
    • Kokerr :600

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Shq. ANTISS .pdf

Category: