Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

ANJOU 387

Miser i hershem per kokerr e silazh

Pika te forta :        

 • Potencial i larte prodhues dhe gjendje e mire shendetesore e bimes deri ne pjekje
 • Cilesi e larte e kokrres dhe silazhit
 • Bime rustike dhe qe pershtaten me kushte te ndryshme

Specifikime te pergjithshme : 

 • Hibrid dy linjesh
 • Nevojat për nxehtësi (> 6°C):
  • për 35% lagështi: 1810°C
 • Indeksi i hershmerise (FAO):
  • Kokerr : 380
  • Sillazh: 340

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Shq. Anjou 387.pdf

Category: