Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Ambassad

Hibrid gjysem i vonshem per kokerr e silazh

Pika te forta :        

 • Potencial i larte prodhues dhe gjendje e mire shendetesore e bimes deri ne pjekje
 • Cilesi e larte e kokrres dhe silazhit
 • Bime me sistem te fuqishem rrenjor

Specifikime te pergjithshme : 

 • Hibrid dy linjesh
 • Nevojat për nxehtësi (> 6°C):
  • për 35% lagështi: 1900°C
 • Indeksi i hershmerise (FAO):
  • Kokerr : 460
  • Sillazh: 460

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Shq. Ambassad.pdf

Category: