Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Aliette Flash

  • Produkti me i besueshem per mbrojtjen e kungulloreve
  • Veprim sistemik duke levizur ne te dy drejtimet,poshte e lart
  • Rrit rezistencen natyrale te bimes, dhe ne kete menyre lufton gjithashtu semundjet bakteriale
  • Veprim te gjate dhe te sigurt
  • Trajtim parambrojtes me dozen 2 kg/ha
  • Perdoret si preventivues

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Aliette.pdf

Category: