Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

AFRIM I RI (L3488)

Miser gjysem i vonshem per kokerr

Pika te forta :        

  • Hibrid i gjenerates se re,me potencial shume te larte prodhues
  • Shume i adaptueshem, i qendrueshem ndaj stresit dhe kushteve te keqija

Specifikime te pergjithshme : 

  • Hibrid dy linjesh
  • Nevojat për nxehtësi (> 6°C):
    • për 32% lagështi: 1900°C
  • Indeksi i hershmerise (FAO):
    • Kokerr : 460

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Shq. Afrim i Ri (L3488).pdf

Category: