Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com

Acarro

Miser i hershem – i mesem per kokerr e silazh

Pika te forta :        

  • Hibrid dy linjësh
  • Indeksi i hershmërisë (FAO) : 440
  • Prodhim dhe qendrueshmeri maksimale ne te gjitha tipet e tokave
  • Energji e shkelqyer mbirje dhe zhvillim i shpejte
  • I adaptueshem ne te gjitha tipet e tokave

Per te pare apo shkarkuar informacione te metejshme klikoni ne linkun e meposhtem : Shq. Acarro.pdf

Category: