Tirane, Shqiperi
+ (355) 68 202 6643
agroinput.jazxhi@gmail.com
Një kompani e fokusuar tek bujqësia...
MBRONI PRODHIMET TUAJA
PËRDOR PRODUKTE TË SIGURTA
MERR INFORMACIONIN E DUHUR NË ÇDO MOMENT
KONSULTOHU ME SPECIALISTIN
previous arrow
next arrow
Slider

KUSH JEMI NE


AGROINPUT JAZXHI eshte nje kompani me nje histori 20 vjecare e fokusuar tek bujqesia. AGROINPUT ka hedhur hapat e para ne zonen e Korces ne vitin 1991, per ti sherbyer fermereve dhe kultivuesve  me produkte per mbrojtjen e bimeve, farera, fidane dhe plehera kimike per perdorim ne bujqesi. Nga viti 1998 kur kompania hapi zyrat e para ne Tirane dhe ne vazhdim aktiviteti i AGROINPUT eshte perhapur ne te gjithe Shqiperine, me tej dhe ne Kosove duke rritur gamen e produkteve dhe sherbimeve per fermeret, kultivuesit, farmacite bujqesore.

Fokusi yne qe nga krijimi ka qene dhe eshte informimi, trajnimi dhe mbeshtetja per fermeret, kultivuesit dhe te gjithe njerezit e perfshire ne bujqesi, me qellimin per te siguruar nje prodhim bujqesor te sigurt per te gjithe.

Kjo eshte bere e mundur fale nje stafi specialistesh dhe agronomesh qe punojne dhe japin kontributin e tyre ne AGROINPUT, gjithashtu dhe fale bashkepunimeve qe AGROINPUT ka me kompani si                               BAYER, LIMAGRAIN, SOLO, KUKER, CONTINENTAL SEMENCES.

KUSH JANE BASHKEPUNETORET TANE


BAYER Kompania lider ne fushen e bujqesise, farmaceutikes dhe shendetit publik me qender ne Leverkusen, Gjermani qe operon ne te gjithe boten duke sjelle produkte te sigurta dhe sherbim te specializuar ne te gjithe fushat e saj. Cilesia e produkteve dhe sherbimeve vjen fal investimeve te vazhdueshme ne fushen e kerkimit dhe zhvillimit te produkteve te reja per kujdesin ndaj njerezve, bimeve dhe kafsheve. Prej vitit 2004 AGROINPUT ofron e BAYER ne Shqiperi.

» Klikoni per katalogun e produkteve dhe programeve

LIMAGRAIN Grupi Limagrain operon si nje kooperative bujqesore e drejtuar nga fermeret. Nje kompani me qender ne Paris, France qe operon ne 56 shtete te ndryshme. Limagrain eshte e specializuar ne prodhimin dhe shperndarjen e farave te misrit dhe dritherave. Prej 20 vitesh AGROINPUT ofron hibridet e misrit te te gjitha cikleve ne Shqiperi.

» Klikoni per katalogun e varieteteve dhe teknologjine e kultivimit

SOLO – Nje kompani me origjine gjermane e specializuar ne mjetet / pompat sperkatese per perdorim ne bujqesi dhe shendet publik.               Sekreti i rezistences dhe jetegjatesise se produkteve SOLO qendron
ne cilesine e lendeve te para qe jane perdorur. Pompat sperkatese me motor dhe bateri e bejne punen me te thjeshte dhe efektive per perdoruesin.

» Klikoni per katalogun e pompave sperkatese

 

ZGJIDHJET TONA PER KULTURAT TUAJA


Zgjidhje per mbrojtjen

Agronomet dhe stafi i AGROINPUT sebashku me ndihmen e specialisteve te kompanise BAYER kane krijuar programe te detajuara per trajtimin dhe mbrojtjen e kulturave bujqesore si vreshti, pemet frutore, perimet, agrumet, ulliri dhe dritherat

» Shiko programet e mbrojtjes / trajtimit

Fara e misrit

AGROINPUT ofron prej 20 vitesh ne Shqiperi farat e misrit per kokerr dhe silazh te kompanise Limagrain. Hibridet kane kaluar me heret ne proces testimi ne disa rajone te vendit per rezistencen dhe pershtatshmerine ndaj kushteve klimatike. Merrni me shume informacion per farat e cikleve te mesme, te hershme dhe te vonshme qe kompania ofron. Informacion mbi hibridet, teknologjine e kultivimit, mbrojtjen nga demtuesit dhe barerat e keqija.

» Kliko per me shume informacion                                       » Struktura e misrit 2020

Pompat sperkatese SOLO. Cilesia e lendeve te para i bejne keto pompa sperkatese te jene rezistente dhe komforte ne perdorim. Zgjidhni midis pompave te dores, shpines, pompave me motor HONDA dhe bateri Litiumi te kapaciteteve te ndryshme.                                              Gershere per krastitje KUKER. Gershere profesionale per krastitje, gershere pneumatike, thika per perdorim ne frutikulture, vreshtari dhe mjete te tjera per perdorim ne bujqesi.

» Kliko per katalogun e mjeteve profesionale